Kategorier
Bakelse ViktVäktarmat

Påskrulltårta

Por­tio­ner: 8
Points: 4 points/bit
Tid: ca 20 minu­ter


3 ägg
1 dl soc­ker
1½ dl vete­mjöl
1 tsk bak­pul­ver
4 msk sylt
1 msk vis­pad mel­lan­gräd­de
1 halv kon­ser­ve­rad per­si­ka

  1. Sätt ugnen på 225°.
  2. Vis­pa ägg och soc­ker pösigt.
  3. Blan­da vete­mjöl och bak­pul­ver.
  4. Rör ner mjö­let i ägg/sockerblandningen.
  5. Lägg ett bak­pap­per i bot­ten på en ugns­fast form, ca 25×35 cm.
  6. Bred ut sme­ten i for­men och gräd­da i ned­re delen av ugnen i ca 58 minu­ter.
  7. Blan­da syl­ten med den vis­pa­de mel­lan­gräd­den, och bred ut på soc­kerka­kan.
  8. Rul­la ihop och låt sval­na.
  9. Gar­ne­ra med per­si­kan sku­ren i mind­re bitar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *